Internationale Luitdagen 2018

Utrecht, 31 augustus t/m 2 september

2018 wordt het jaar waarin de succesvolle Internationale Luitdagen van 2013 een vervolg zullen krijgen. Opnieuw een breed opgezet evenement, waarin het publiek - jong en oud - kennis kan maken met de luit en haar plaats in de cultuurgeschiedenis.

Onder het thema De luit in Bourgondië worden tal van evenementen aangeboden: een symposium over de luit in het Bourgondische leven, een symposium over snaren waarin onderzoekers, snarenmakers, bouwers en spelers elkaar ontmoeten, openbare masterclasses, concerten, flitslessen, workshops en nog veel meer.

De komende tijd zult u hier gaandeweg meer informatie vinden. Gedetailleerde informatie zal verschijnen op www.luitdagen.nl. Maar de belangrijkste boodschap is: reserveer die dagen, want net zoals vijf jaar geleden wordt het heel bijzonder!