Schuyt Festival Leiden juni 2020 afgelast
Het Schuyt Festival zou in het teken staan van de Pilgrims: Engelse geloofsvluchtelingen die in de tijd van Cornelis Schuyt in Leiden waren neergestreken en in 1620 met het schip de Mayflower naar Amerika zijn gevaren om daar een nieuw leven te beginnen. Het festival gaat dit jaar vanwege de landelijke gezondheidssituatie echter niet door.
www.schuytfestival.nl

21 - 27 juni
Cleveland Lute Fest 2020
Case Western Reserve University
Cleveland, Ohio USA
Info: http://lutesocietyofamerica.org

22 juli 20.00 uur
Dorpskerk, Waterstraat 2, Oostkapelle
Vrouw
Verschillende kanten van vrouw-zijn worden bezongen: schoonheid, emoties, verlangen en keuzes. De vrouw als maagd, als partner, als moeder. Met onder andere "Mia bella Irena" van Zipoli, "The blessed Virgin's Expostulation" van Purcell en instrumentale werken van o.a. Händel, Giuliani en Mealli.
Ensemble Rossignol: Alice Gort-Switynk (zang en blokfluiten) & Elly van Munster (theorbe en romantische gitaar)
Toegang: vrijwillige bijdrage
Tips voor evenementen en concerten
Informatie van harte welkom bij webmaster@nederlandseluitvereniging.nl.